Kurum Adı : Melih Günay İlkokulu
WEB Adresi : http://takmakmelihgunayio.meb.k12.tr
Adres : Takmak Köyü, Eşme / UŞAK

VİZYON
MELİH GÜNAY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ 1. Etkili ve güzel konuşabilen, 2. Eğitimin önemini kavramış, 3. Bilimsel düşünebilen, 4. Bilgi üreten ve paylaşan, 5. Bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, 6. Moral ve motivasyonu yüksek, 7. Girişimci, 8. Kendisine güveni olan, 9. Öğrenmeyi öğrenmiş, 10. Yeni bilgiler öğrenmeye istekli, 11. Problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, 12. Sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, 13. Takım çalışma anlayışını açık, 14. Atatürk İlke ve Devrimlerine inanan, 15. Milli ve manevi değerlere bağlı, 16. Sosyal ve kültürlü, 17. Ailesine karşı sorumlu öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON
MELİH GÜNAY İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ 1. Verimliliği Yüksek Bir Kurum • Karar alma süreci hızlı • Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, • Sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan • Ürüne ve sürece odaklı bir kurum, 2. Sevilen Bir Kurum • Çalışanın memnun olduğu, • Hizmet alanın memnun olduğu, • Güvenilir ve tutarlı, • Lider ve yol gösteren, • Müşteri odaklı, • Halkla bütünleşmiş bir kurum. 3. Aktif Bir Kurum • Sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, • Lider anlayışlı, • Cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren • Öğrenciye Odaklı, Vizyonu olan bir kurum.

BAŞARILAR
2010 SBS Eşme 1. si (Uşak Özel Üftade Fen Lisesi Burslu), 1 Anadolu Öğretmen Lisesi, 4 Anadolu Lisesi 2011 SBS 1 Fen Lisesi, 2 Anadolu Öğretmen Lisesi, 4 Anaoldu Lisesi 2012 SBS 1 Fen Lisesi, 2 Anadolu Öğretmen, 1 Sosyal Bilimler Lisesi

Öğretmen Sayısı : 11
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 131
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09:00 - 15:10
Derslik Sayısı : 10 Atölye-İşlik Sayısı : 1
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 1
Lojman Bilgisi : Kullanılmıyor.
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kaloriferli

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl´e 63 km (UŞAK) İlçe´ye 6 km (EŞME)
Ulaşım : Öğretmen Servisi var.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Takmak Köyü. Eşme. UŞAK

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR